miércoles, 10 de febrero de 2016

PROCAM VISITARÀ EL SALÓ INTERNACIONAL DE SEGURETAT A MADRID








Els propers dies 23, 24, 25 i 26 de febrer és durà a terme el Saló Internacional de Seguretat a Madrid tal i com es va fent cada dos anys, l'ùltim va ser l'any 2014.

Sistemes de Seguretat Procam S.L. és desplaçarà a Madrid per assistir a aquest event com fa anys que ja ho està fent. En aquest Saló Internacional es podrà assistir i participar activament a les conferències exposades pels diferents fabricants i distribuidors de les marques,  veure tot el material actual que en sistemes de seguretat es refereix, i també, totes les novetats que estan per arribar durant aquests pròxims dos anys.

Una trobada de professionals (fabricants, distribuidors, instal-ladors, professionals de serveis de seguretat, policia, bombers .....)  de tot el món de la seguretat per poder parlar i tenir un canvi d'impressions del sector a dia d'avui. En l'extens món de la seguretat i dels sitemes de seguretat,  les alarmes i els sistemes de videovigilància ocupen un lloc molt important dintre del Saló.

Esperem doncs poder trobar en el mercat tots aquells aparells i elements per poder facilitar i satisfer les necessitats dels nostres clients finals.



SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM, S.L.

  http://www.ifema.es/sicur_01/



http://www.procamsl.com/empresa.html


No hay comentarios:

Publicar un comentario